пятница, 20 мая 2016 г.

Kaleidoscope Sagittarius


El Corazon maakte weer prachtige lakken voor de Kaleidoscope lijn. Onlangs brachten ze de collectie Night Dreams uit die bestaat uit 12 lakken die geïnspireerd zijn op de sterrenbeelden. Ze zijn donker en intens, met een prachtige shimmer en glassflecks. De lak die ik koos is Sagittarius, niet mijn sterrenbeeld maar ik vond ‘m wel echt zo mooi!

Sagittarius (Boogschutter)

De lak is zo intens donker! De basis lijkt wel zwart en de blauwe glassflecks doen het lijken alsof het een magnetische lak is bijna, vooral op de één a laatste foto. Er zit gewoon diepte in! Het blauwe is ondanks de zwarte basis goed zichtbaar. Er zit geen duochrome effect in deze lakken, maar ze hebben nu wel collecties die dat wel bevatten mocht je er van houden!

Voor elk sterrenbeeld is er wel eentje te vinden. Als ik mijn sterrenbeeld had gekozen dan had ik de Capricorn moeten kiezen; een diep paarse lak. Vind ze allemaal erg mooi! Misschien minder geschikt voor het voorjaar en zomer (al maakt mij dat niet veel uit!) maar zeker bijzonder. En met twee laagjes ben je verzekerd van schitterende nagels!


Ben jij ook nieuwsgierig naar deze collectie? Ze zijn verkrijgbaar op de (engelse) site van El Corazon én bij Hypnotic Polish voor maar €5,50.

El Corazon made this awesome collection for their Kaleidoscope line. Twelve polishes that are inspired by the constellations. When I choose one, I looked at color and not at the name. So I choose Sagiattarius, which is not my constellation. Mine is Capricorn, which is dark purple and gorgeous as well!
This one has a black base and is packed with blue shimmers and glassflecks. It’s dark and intens and it looks 
like it has depth! With certain light falling onto the nails it almost looked like it was magnetic.
I used two coats of polish to come to this result and one layer of topcoat.
They are available at the El Corazon shop and at Hypnotic Polish.


Перепост - авторский пост

Комментариев нет:

Отправить комментарий