среда, 18 мая 2016 г.

Kaleidoscope Bouquet of VioletsKaleidoscope heeft een prachtige voorjaarscollectie, “Dreams About Spring”. Ze hebben die al een paar jaar en ik blijf ze zo ontzettend mooi vinden. Koos dan ook dit keer de Bouquet of Violets, een hele lichtkleurige lila. Inmiddels heb ik de blauwe, de witte en de groene in mijn bezit en die blauwe flecks die ze allemaal hebben vervelen gewoon nooit.

Het is geen geheim dat ik van shimmer hou! Te beginnen met een mooie creamy basis… en als er dan een shimmer in zit die de lak echt dat extra geven… yes please!

Je ziet bijna niet dat ie lila is he? Dat viel mij ook gelijk op in het flesje. Soms moest ik echt even kijken of ik de goede wel had. Maar hij is echt heel lichtgekleurd lila en de blauwe flecks maakt het nog lastiger de kleur goed te zien. Vind het hoe dan ook een bijzondere lak blijven met die prachtige, aparte flecks erin en koester deze collectie. Erg leuk voor het voorjaar en zomer! En een hele goede dekking hebben ze, twee dunne laagjes.

De lakken uit de Dreams About Spring collectie zijn verkrijgbaar in de shop van El Corazon zelf en bij Hypnotic Polish.

You’d propably heard of the Dreams About Spring collection by Kaleidoscope. They have it for a few years now and they just have something special! I own the white one, the blue one, the green one and now the purple one.
The blue flecks just gives it that extra thing that I keep looking at; tiny blue flecks, loads of them.
This is Bouquet of Violets, a very soft lila colored polish. Which as you noticed is hard to tell. The blue flecks definately make it more blue looking, but lila it is!
Two thin coats I needed for this one (they all do by the way!) and added one layer of topcoat.
The Dreams About Spring collection is available in the El Corazon shop and Hypnotic Polish.


Перепост - авторский пост

Комментариев нет:

Отправка комментария